Drumul Judeţean 601 a intrat în reparaţii

Mulţi ani au trecut până când visul giurgiuvenilor din comunele străbătute de DJ 601 să devină realitate. A reuşit acest lucru actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, care a şi anunţat, recent, cp investiţiile desfăşurate cu fonduri de la bugetul judeţului au început.

„Au început lucrările pentru turnarea covorului asfaltic pe DJ 601 Bolintin -Malu Spart!  Sunt multe drumuri județene care au nevoie de reabilitare. Lucrările de asfaltare vor continua, atât din surse proprii ale Consiliului Județean Giurgiu, precum și prin Programul Național de Dezvoltare Locală și fonduri europene nerambursabile. Mulțumesc tuturor giurgiuvenilor pentru înțelegere!”, a notat Mina.

De asemenea, şeful de la judeţ a mai anunţat că la Bucşani se lucrează intens pentru amenajarea unui pod. „Este vorba despre un pod provizoriu peste Neajlov la Bucșani, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu! Felicitări domnului primar Pătrășescu, un primar mereu atent la nevoile comunității!”, a notat preşedintele CJ Giurgiu, pe Facebook.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.