Dragnea îi cere lui Cioloş să facă publice limitele mandatului pentru negocierea „Cuminţeniei Pământului”

 Liderul social-democrat i-a cerut premierului acest lucru, seara trecută, în cadrul unei emisiuni televizate. Liviu Dragnea i-a solicitat lui Dacian Cioloş inclusiv să spună dacă a fost respectată procedura legală în cazul sculpturii realizate de Brâncuşi.cumintenia

„Îl rog pe prim-ministru să facă public, ca să nu mai primească din partea noastră sesizare cu scrisoare deschisă, limitele mandatului care a fost stabilit pentru negociatorii pentru această piesă într-adevăr foarte importantă. Dacă s-a respectat procedura legală. Să facă publice toate aceste demersuri făcute de Ministerul Culturii la vremea respectivă și să încerce, dacă mai poate, să iasă din această campanie care s-a conturat ca o campanie de imagine pentru dumnealui.

Și greșeala pe care a făcut-o acum și probabil pe care o să o plătească toți- să acopere acest eșec de subscripție publică cu punerea banilor din buget, pe care putea să o facă de la început (…), să ajungem în situația în care punem noi banii de la Guvern și continuă subscripția. Adică ‘dați un leu pentru guvernul meu’. Nu e în regulă. În rest, îi doresc succes”, a afirmat Liviu Dragnea duminică, la Antena 3.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.