Consiliul Județean Giurgiu lucrează la capacitate maximă, după mai bine de un deceniu

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, a vorbit,  joi, 19 octombrie, în conferință de presă, despre câteva dintre proiectele aflate în diferite stadii. El a pus accent pe infrastructura rutieră, dar și pe Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Astfel, Mina a anunțat că se lucrează în prezent pe Drumurile Județene 404, Florești-Stoenești/ limită cu județul Dâmbovița, DJ 401 Palanca-Florești Stoenești, DC 121 Slobozia, DJ 601 la Letca, DJ 504, 505, dar și pe Drumul Județean 601 între Bolntin Deal și Bolintin Vale. Au fost făcute recepțiile lucrărilor la DJ 412 C. Acolo se mai lucrează la podul dintre Uiești-Goleasca, și pe DJ 401 Herești-Hotarele

„Sunt în procedură investiții pentru drumurile DJ 603, 411 și 412 B- la Vărăști. Totodată, avem contracte semnate pentru DJ 412 D Bucșani-Malu Spart, DJ 412 Prundu-Colibași, Drumul Județean 611 Roata-Cartojani, DJ 506 A Toporu limită cu Teleorman. Printre proiectele depuse și care urmează să fie semnatese numără cele pentru reabilitarea și modernizarea DJ 151 E Trestieni-limită cu Dâmbovița, DJ 507 Giurgiu-Oinacu-Braniștea-Gostinu, DJ 503 A Oncești-Radu Vodă- Izvoarele-Chiriacu-Răsuceni, DJ 401 A Bolintin-Palanca, DJ 412 A Ogrezeni-Malu Spart, DJ 413 Halta CFR-Mihai Bravu. Pentru a fi depuse Programul Operațional Regional, sunt gata proiecte pentru DJ 503 și DJ 508 plus un proiect pentru Muzeul Județean”, a subliniat președintele CJ Giurgiu.

Marian Mina a anunțat, totodată, că pe PNDL II au fost aprobate din întreg județul 191 de proiecte. Din acestea, mai sunt 70 de depus, iar 45 au fost deja semnate.

„Doresc să vă amintesc și de Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Suntem pe lista de priorități la Compania Națională de Investiții pentru reabilitare și dotare, dar avem și un proiect depus pe POR pentru Unitatea de Primiri Urgențe. De asemenea, este pregătit și un proiect pentru curtea Spitalului, ce va fi urcat pe SEAP. Împreună cu doamna manager a unității medicale giurgiuvene, am făcut și o listă cu aparatură medicală necesară și, de asemenea, vom urca proiect pe SEAP. Este pentru prima oară când în Consiliul Județean Giurgiu se lucrează la capacitate maximă și le mulțumesc colegilor pentru asta!, a subliniat Marian Mina.

 

Cătălina Sfetcu

 

One Comment

  1. Pingback: Consiliul Județean Giurgiu lucrează la capacitate maximă, după mai bine de un deceniu – www.giurgiuonline.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.