Conducerea PSD Giurgiu, la întâlnire cu primarii giurgiuveni: „Ne dorim să avem la finanţare toate proiectele depuse la Ministerul Dezvoltării”

Primarii social-democraţi au fost invitaţi vineri, 28 aprilie, la un restaurant din Pădurea Bălănoaia, de către preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, să socializeze, dar şi să discute câteva dintre cele mai arzătoare probleme pe care le au edilii judeţului.

La întâlnire a venit şi senatorul Niculae Bădălău, dar au fost prezenţi şi deputaţii Elena Dinu şi Alexandru Andrei, precum şi lideri ai diferitelor structuri ale organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu.

„Am vrut să-i chem pe primari şi la o altfel de întâlnire, nu doar la una de lucru. Îi apreciez şi îmi doresc să lucrăm cât mai bine împreună, pentru că vrem să dezvoltăm împreună, unitar, acest judeţ. Noi, cei din PSD, Îi sprijinim cu tot ce putem pentru ca ei să-şi ducă la bun sfârşit toate proiectele şi le doresc mult succes în tot ceea ce întreprind”, a declarat preşedintele Marian Mina.

La rândul său, preşedinte executiv al PSD central, Niculae Bădălău, a dorit să le adreseze câteva cuvinte primarilor şi le-a vorbit despre cele mai importante veşti de la Bucureşti.

„Săptămâna viitoare, marţi, cred, vom afla care sunt proiectele ce vor fi finanţate de la bugetul naţional şi mă refer la proiectele depuse pe OG 28. Noi avem 240 de proiecte depuse şi sper să le câştigăm pe toate. Să aveţi în vedere mai cu seamă realizarea sistemului de canalizare, dar şi lucrări la şcoli pentru că dorim ca în toamna acestui an să nu mai existe nicio unitate de învăţământ cu probleme”, le-a spus Niculae Bădălău.

 

Cătălina Sfetcu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.