Comuna Vedea a aderat la ADI-ul „Sănătate Asigurată prin Apă Curată”

Consilierii judeţeni giurgiuveni au aprobat, în acest sens, luni, 31 iulie, în şedinţă extraordinară, un proiect de hotărâre.

Potrivit expunerii de motive, prin Hotărârea 16 din 8 iunie 2017, Consiliul Local al Comunei Vedea a aprobat aderarea la ADI.

„Ţinând cont de prevederile Statului Asociaţiei, în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor, reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale membru votează aderarea noilor membri doar în baza unui mandat special.

Prin urmare, este necesară aprobarea aderării comunei Vedea, precum şi mandatarea domnului Grătianu Cristian- reprezentantul judeţului Giurgiu şi AG a ADI Sănătate Asigurată prin Apă Curată pentru a vota în cadrul Adunării în sensul aprobării aderării comunei Vedea şi pentru a semna actele adiţionale la Statului şi Actul Constitutiv al Asociaţiei”.

Autorităţile din Vedea au luat decizia de a intra în ADI pentru că, deşi instalaţia de apă curentă este definitivată, nu pot beneficia de serviciul de alimentare cu apă asigurat de operatorul Apa Service.

 

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.