Circa 1.000 de giurgiuveni au mărşăluit pentru „viaţă şi familie”

Este vorba despre un eveniment care se desfăşoară, anual, şi la Giurgiu, denumit „Marşul pentru viaţă”. De această dată, activitatea a avut loc vineri, 24 martie.

Tema de anul acesta a fost „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine!” şi activitatea a fost organizată, ca de fiecare dată, de mai mulţi preoţi, cu sprijinul Episcopiei Giurgiu.

Plecarea în marş s-a făcut din Parcul Mihai Viteazul şi tinerii s-au oprit pe pietonala „Mircea cel Bătrân”. Acolo, a avut loc premierea celor peste 70 de elevi care au participat la Olimpiada la Religie.

Organizatorii anunţă şi că au fost premiați și toți cei implicați în organizarea evenimentului „Marșul pentru viață – 2017”: membrii Ligii Tinerilor Creștin Ortodocși din Giurgiu, reprezentanții A.P.O.R. Giurgiu, tineri de la Cercetașii României – filiala Giurgiu, voluntari și elevi de la Colegiul Național „Ion Maiorescu” din mun. Giurgiu.

La finalul evenimentului, toți cei prezenți au fost invitați în Sala Mare a Școlii de Muzică „Victor Karpis”, unde a avut loc un mic concert la care au participat și artisti ai Operei Române.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.