Cine sunt candidaţii PSD Giurgiu la alegerile parlamentare?

Lista candidaţilor social-democraţi giurgiuveni, votată joi, 6 octombrie, în cadrul Comitetului Executiv al organizaţiei judeţene, a fost prezentată, ulterior, de către liderul Niculae Bădălău, într-o conferinţă de presă.

„La Senat avem: locul I, Bădălău Niculae, locul II- Marciu Cristian, pe III este Matei Cristi şi pe IV este Cristian Ştenghel. Pentru Camera Deputaţilor, pe locul I este Răzvan Cuc, pe II- Andrei Alexandru, pe locul III este Elena Dinu, urmaţi de Cosmin Lazăr- actual consilier judeţean şi de Cristina Bălan şi Claudia Ion”, a anunţat Niculae Bădălău.

Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Bădălău, a punctat faptul că a mizat şi la aceste alegeri pe o echipă tânără. „Mai ales la Camera Deputaţilor. Sunt convins că această echipă va aduce beneficii pentru locuitorii judeţului nostru. Aşa cum am promis, după cum vedeţi, absolut toţi sunt giurgiuveni, n-am adus pe nimeni din Bucureşti sau din alt judeţ. Cred că Giurgiu merită să fie reprezentat la nivel naţional de oameni de aici! Păi, altfel, ce facem? Devenim o rampă de lansare pentru unii pe care, după alegeri, o să-i mai vedem poate peste 4 ani pe aici? Eu voi susţine aceste liste la Biroul Permanent al PSD Central”, a subliniat Bădălău.

Totodată, senatorul social-democrat a declarat că PSD Giurgiu va obţine rezultate foarte bune şi la scrutinul din decembrie. „Am fost prima echipă pe ţară şi sigur vom rămâne aşa! Am reuşit să avem o echipă unită, am reuşit să sting orice conflict inerent ce a apărut între membrii partidului. Mizez pe oameni de valoare şi sunt convins că vom avea din nou un rezultat foarte bun”, a mai spus liderul PSD Giurgiu.

Niculae Bădălău a precizat că niciunul dintre candidaţii giurgiuveni propuşi pentru alegerile parlamentare nu a primit vreun vot negativ în cadrul Comitetului Executiv. Şi, de asemenea, deşi nu a lansat niciun procent- targhet, a răspuns că sigur PSD Giurgiu va avea un senator şi trei deputaţi.

„Şi colegilor de la ALDE le dorim să aibă rezultate bune(…). La nivel central, cred că PSD va avea 51% şi, împreună cu aliaţii noştri, vom face guvernul. Iar domnul preşedinte Klaus Iohannis va respecta Constituţia şi va propune premier din partea formaţiunii care a câştigat alegerile”, a mai spus Niculae Bădălău.

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.