Cine sunt candidaţii ALDE Giurgiu la parlamentare?

După o şedinţă, susţinută weekendul trecut, în care reprezentanţii partidului lui Tăriceanu au votat lista cu cei care vor candida la scrutinul din 11 decembrie, aceştia au fost şi prezentaţi oficial, într-o conferinţă de presă, luni, 17 octombrie.

Preşedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu, a rostit numele celor aleşi de către 120 de persoane ce au făcut parte din Delegaţia Permanentă de vinerea trecută.

Astfel, candidează la Senat Vasile Mustăţea- fost preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Mariana Iancu- nou-venită în partid, Andrei Ovidiu-fost consilier judeţean şi Vasile Andronache- actual vicepreşedinte al CJ Giurgiu.

Pentru Camera Deputaţilor, ALDE Giurgiu i-a desemnat pe Toma Petcu, Vasile Guşatu, fostul viceprimar Alexandru Vladu, actualul consilier local Ionel Muscalu, pe fostul şef al Jandarmeriei Giurgiu, Tiberiu Demeter , dar şi pe tânărul Silviu Dumitrescu.

„Pe mine m-a surprins plăcut comportamentul colegilor din judeţ, a fost o şedinţă destul de operativă, dar şi vie, în sensul că au avut ocazia să se prezinte toţi candidaţii, să le transmită colegilor de ce vor să fie parlamentari. Eu sunt convins că ALDE central va accepta toate candidaturilor, noi suntem o organizaţie care se auto-gestionează şi nu ni s-a impus nimeni de la centru”, a declarat Toma Petcu.

petcu-1

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.