Cei mai talentaţi elevi giurgiuveni, premiaţi la concursul „Mesajul meu antidrog”

Eseu literar, arte vizuale, film de scurtmetraj, spot antidrog sau fotografie. Acestea sunt secţiunile la care au participat cu lucrări peste 140 de elevi din şcolile giurgiuvene. Marţi, 30 mai, la sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Giurgiu- partener în acest proiect- a avut loc premierea câştigătorilor celei de-a XIV-a ediţii a concursului „Mesajul meu antidrog”. Au fost acordate câte trei premii pe fiecare secţiune, acestea constând în telefoane mobile.

„Obiectivul concursului este acela de a forma abilităţi de viaţă sănătoase pentru copii şi tineri. Au participat 142 de elevi la ediţia de anul acesta, jurizarea a fost făcută pe ciclul gimnazial, respectiv liceal. Am avut lucrări foarte bune şi îi felicităm pe toţi participanţii”, a declarat şeful Centrului Antidrog Giurgiu, Marian Gogoneaţă.
Şi şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Gigi Oprişan, i-a felicitat pe elevii giurgiuveni. „Vă aici formatori de opinie! Exact asta sunteţi. Mesajele voastre ajung mult mai repede şi mai clar la cei de vârsta voastră, decât cele venite de la noi. Vă felicit pentru implicare şi pentru tot ceea ce faceţi la şcoală şi în afara acesteia”, a precizat Oprişan.

Premiile au fost înmânate de preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina. „Am remarcat lucrări deosebite, am văzut copii talentaţi, cuminţi şi cărora le pasă de semenii lor. Îi felicit pentru rezultate, iar pe cei care nu au reuşit să obţină un premiu anul acesta, îi aşteptăm la ediţia din 2018!”, a declarat şeful de la judeţ.

Cătălina Sfetcu

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.