Ce vor să facă social-democraţii pentru Giurgiu în următorii 4 ani?

Vicepreşedinte al PSD Giurgiu, dar şi al Consiliului Judeţean, Cristian Marciu a prezentat joi, 27 octombrie, în conferinţă de presă, o listă cu investiţii ce pot fi realizate, între 2016 şi 2020. Cu o condiţie, a spus, el, aceea ca Parlamentul majoritar PSD să dea şi Guvern condus de social-democraţi.

Astfel, a subliniat Marciu, aşa cum există un program naţional de guvernare al PSD, şi social-democraţii din Giurgiu au un program de dezvoltare.

„Concret, pe domenii, pentru următorii 4 ani, dorim reabilitarea şi modernizarea a 400 de kilometri de drumuri judeţene, 678 de kilometri de drumuri comunale şi stradale, vrem să fie reparate 30 de poduri şi realizaţi 720 de kilometri de reţea de apă potabilă, precum şi 867 de kilometri de canalizare. De asemenea, ne dorim repararea a 27 de cabinete medicale din mediul rural, precum şi repararea a 65 de şcoli şi grădiniţie, a 18 centre culturale, a 14 târguri, pieţe şi oboare, a 19 baze sportive şi a 37 de sedii de primărie”, a declarat Marciu.

Vicepreşedintele social-democrat a spus că pentru toate acestea este nevoie de o sumă ce se ridică la 28 de mii de miliarde de lei vechi.

„Aceşti bani pot fi obţinuţi doar prin eforturile comune ale parlamentarilor, ale aleşilor locali, dar mai ales ale guvernanţilor cu o gândire social-democrată. Acesta este programul pe care mi-l doresc realizat şi prin aceste măsuri judeţul Giurgiu să nu mai fie arătat cu degetul ca fiind un judeţ de oameni săraci care nu se pot bucura de o infrastructură modernă pentru un trai decent”, a subliniat Cristian Marciu.

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.