Ce scor vrea să obţină PSD Giurgiu la scrutinul din 11 decembrie?

Liderul social-democrat giurgiuvean, senatorul Niculae Bădălău, a anunţat, joi, 24 noiembrie, că este convins de faptul că PSD Giurgiu va rămâne pe primul loc între organizaţiile din ţară, după alegerile parlamentare.

„Vă garantez că vor obţine peste 60% la alegerile parlamentare. Eu vă spun că vom urca în următoarea perioadă şi mai sus. Am muncit mult ca să avem această echipă, avem realizări în judeţul Giurgiu şi, aşa cum la locale am reuşit să avem o majoritate stabilă în Consiliul Judeţean, cu siguranţă aşa va fi şi la parlamentare. Propunem o echipă de demnitari giurgiuveni, sunt candidaţi care locuiesc în Giurgiu, cunosc problemele judeţului şi îşi doresc rezolvarea acestora! Sunt convins că şi PSD Giurgiu municipal va fi prima organizaţie din ţară!”, a subliniat Niculae Bădălău.

Senatorul social-democrat a mai spus şi că PSD Giurgiu are o echipă cu oameni civilizaţi şi care duc o campanie corectă. „Am primit semnale pozitive din partea giurgiuvenilor, oamenii apreciază toate lucrurile bune făcute de Guvernul Ponta şi au încredere în Programul nostru de Guvernare”, a subliniat Niculae Bădălău.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.