Bolid de lux căutat de autorităţile spaniole, descoperit în Vama Giurgiu

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat un autoturism marca BMW 530D care figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autorităţile din Spania.

„În data de 11.10.2016, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Cristian G., în vârstă de 27 ani, domiciliat în Bucureşti, conducând o autoplatformă pe care transporta un autoturism marca BMW 530 D.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontiera au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat că autovehiculul de pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile spaniole”, anunţă poliţiştii de frontieră giurgiuveni.

Conform sursei citate, cetăţeanul român a declarat că, în calitate de angajat al unei companii de transport auto, a fost contactat de un cetăţean român pentru a-i transporta cu autoplatforma autoturismul şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorități.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul BMW, în valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.