Bilanţ la Jandarmerie: Peste 5.000 de misiuni, cu succes, în primul semestru din 2017

 

Conducerea Jandarmeriei Giurgiu, respectiv colonelul Daniel Ruşanu, a prezentat, marţi, 1 august, dilanţul activităţii desfăşurate de jandarmii giurgiuveni în primele şase luni ale acestui an.

El a spus, în primul rând, că jandarmii au executat în judeţul şi municipiul Giurgiu peste 5.200 de misiuni de ordine publică, prioritatea fiind asigurarea unui climat de normalitate civică, concomitent cu scăderea timpului de reacţie la solicitările primite.

„În perioada analizată, jandarmii au aplicat 1.097 sancţiuni contravenţionale, în creştere cu aproximativ 47% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dintre care 303 au fost amenzi contravenţionale în valoare de peste 118.000 lei, iar 794 avertismente scrise. Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, desfăşurarea unor activităţi comerciale ilicite, nerespectarea prevederilor legale în domeniul silvic, al pescuitului şi acvaculturii, al organizării şi desfăşurării adunărilor publice, prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun etc”, a spus Ruşanu.

Conform sursei citate, în perioada de referinţă au fost constatate 63 de infracţiuni, în  creştere cu 125% faţă de perioada similară a anului trecut.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.