Bătrânii din Centrul de la Hotarele, coafaţi şi răsfăţaţi

Este vorba despre o acţiune specială organizată de către o prietenă a persoanelor aflate în centrele pentru vârstnici din judeţul Giurgiu, Maria Holtzhauser.

Astfel, sâmbătă, 6 mai, bătrânii de la Centrul din localitatea Hotareleau avut parte de o surpriză. Au venit la ei coafeze și hair stiliști care i-au tuns pe domni și le-au tuns și coafat pe doamne, anunţă reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu, printr-un comunicat.

„Inițiativa aparține doamnei Maria Holtzhauser care, începând din luna martie a acestui an, la scurt timp după darea în folosință a centrului, a organizat lunar activități caritabile pentru persoanele vârstnice instituționalizate(…). Coafezele și hair stiliștii și-au făcut cu bucurie timp, în afara programărilor la saloanele unde lucrează, pentru a se deplasa la Hotarele și pentru a-și  oferi gratuit serviciile persoanele vârstnice din centru, care au primit cu uimire și cu încântare această surpriză”, este precizat în comunicat.

„Cel mai de preț lucru dăruit cuiva este timpul. Timp din viața ta pe care nu îl mai primești niciodată înapoi. Le-am făcut bătrânilor o zi de neuitat. O normalitate a noastră pentru ei este un lux. Nu ne vom opri aici. Vom reveni cu drag. Pentru că ne pasă”, a declarat Maria Holtzhauser.

În plus, mai anunţă reprezentanţii DGASPC Giurgiu, la acțiunea din 6 mai, cei 20 beneficiari de servicii sociale din acest centru au primit alimente, dulciuri, un tort, fructe și flori.

La eveniment fost prezent și preotul din localitatea Hotarele, Cazacu Adrian, care reprezintă o prezentă constantă în mijlocul persoanelor vârstnice din centru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.