Anul şcolar chinezesc, deschis oficial la Liceul „Tudor Vianu” din Giurgiu

Evenimentul a avut loc luni, 24 octombrie, şi a marcat, astfel, debutul cursurilor de limba chineză susţinute în unitatea şcolară menţionată, pentru al patrulea an consecutiv.

Conducerea instituției speră ca și în acest an să existe elevi doritori de a învăța limba chineză, cel puțin într-un număr egal cu cel de anul trecut, când s-au înscris la cursuri aproximativ 25 de elevi, spun reprezentanţii Primăriei Giurgiu care subliniază că, până în acest moment, din datele furnizate de reprezentanții liceului s-au înscris 30 de elevi, cu cinci elevi mai mult.

„Este cel de-al patrulea an în care la liceul nostru sunt desfășurate cursuri de limba chineză și sperăm ca și în acest an elevii care s-au înscris să acumuleze cât mai multe cunoștințe. Ne-am bucurat în fiecare an de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Giurgiu și le mulțumim pentru acest lucru„, a declarat directorul Liceului Teoretic „Tudor Vianu”, Cristina ANGHEL.

La evenimentul de deschidere a participat și viceprimarul Ionuț Cioacă, acesta arătându-se foarte încântat de inițiativa instituției de învățământ:

„Vă felicit și în numele administrației locale vă asigur de tot sprijinul și nu în ultimul rând vă urez mult succes în noul an școlar de limbă chineză,” a declarat viceprimarul Ionuț CIOACĂ.

Pentru profesoara Wang Yang este cel de-al doilea an în care predă limba chineză elevilor de la Liceul Teoretic „Tudor Vianu”. Aceasta i-a asigurat că va depune toate eforturile pentru a-i învăța limba chineză și nu numai, profesoara predând cursanților și despre cultura, gastronomia și tradițiile chinezești.

Sursă articol  şi foto: Primăria Giurgiu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.