Amenzi de peste 85.000 de lei aplicate de poliţiştii giurgiuveni, de Paşti

Sancţiunile au fost date în perioada Sărbătorilor Pascale, când zeci de oameni ai legii au acţionat pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţilor urbane şi rurale din judeţul Giurgiu.

Poliţiştii au transmis, ulterior, că au acţionat în localităţile judeţului, pe drumurile publice, în gări, autogări, portul Giurgiu şi zona adiacentă acestora, în zonele aglomerate în care s-au desfăşurat manifestări religioase, cultural artistice sau de agrement.

Într-un comunicat de presă este precizat că pe timpul minivacanţei de Paşti, poliţiştii au aplicat 212 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 85.314 lei şi au întocmit 40 de dosare penale.

„Poliţiştii rutieri au constatat nouă infracţiuni rutiere, au reţinut în vederea suspendării 17 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare. În mediul rural, pe fondul consumului de alcool, s-au produs 26 altercaţii, majoritatea intrafamiliale, pentru care poliţiştii au deschis dosare penale pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, este precizat în comunicatul Poliţiei Giurgiu.

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.