Alte opt comune giurgiuvene spun start investițiilor, cu fonduri pe PNDL II

Reprezentanții primăriilor din Herăști, Colibași, Ghimpați, Ogrezeni, Slobozia, Bucșani, Gostinari și Bolintin Vale au semnat contractele de finanțare, miercuri, 18 octombrie, la sediul Ministerului Dezvoltării.

„Împreună cu domnul senator Niculae Bădălău și cu vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Lucian Corozel, am fost alături de mai mulți primari din județul nostru la semnarea de noi contracte de finanțare a unor investiții importante în județul Giurgiu. Au câștigat proiecte pe Programul Național de Dezvoltare Locală II autoritățile locale din Herăști, Colibași, Ghimpați, Ogrezeni, Slobozia, Bucșani, Gostinari și Bolintin Vale.

Îi felicit pe domnii primari pentru proiectele bune, realizabile și le doresc succes în implementarea acestora! Am dovedit că suntem o echipă de oameni pricepuți, care pot și doresc să își ducă la îndeplinire toate promisiunile pe care le-am făcut celor care ne-au acordat încrederea lor. Îmi doresc să fiu alături de toți primarii giurgiuveni la semnarea cât mai multor contracte de finanțare a lucrărilor pentru drumuri, școli, dispensare medicale, rețele de apă și canalizare sau iluminat public”, a declarat, ulterior, președintele Consiliului Județean, dar și al PSD Giurgiu, Marian Mina.

La rândul său, senatorul Niculae Bădălău a scris pe Facebook faptul că s-a bucurat că a putut fi alături de primarii giurgiuveni.

„Sunt pași foarte importanți pentru reabilitarea, modernizarea infrastructurii din județul Giurgiu și îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am asumat! Suntem o echipă și continuăm să dezvoltăm județul Giurgiu!”, a subliniat Niculae Bădălău. Județul Giurgiu a primit de la Ministerul Dezvoltării, pentru proiecte prin PNDL II aproape 800 de milioane de lei.

 

Cătălina Sfetcu

One Comment

  1. Pingback: Alte opt comune giurgiuvene spun start investițiilor, cu fonduri pe PNDL II – www.giurgiuonline.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.