Alte două contracte semnate pentru reabilitarea drumurilor judeţene giurgiuvene

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a semnat, joi, 21 septembrie, la Bucureşti, contractele de finanţare pentru Drumul Judeţean 601 D şi Drumul Comunal 121(cel spre Mănăstirea Sf. Ioan Rusul).

„Vreau să îi mulţumesc domnului Adrian Gâdea, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării şi colegilor mei din Consiliul Judeţean pentru munca depusă. Indiferent de poziţia… consilierilor PNL din Consiliu, noi vom reuşi să dezvoltăm judeţul. Trebuie să ştie toată lumea acest lucru!”, a declarat, ulterior, Marian Mina.

Şeful de la judeţ a spus, în aceeaşi zi, la vizita pe terenul unde va fi amenajat un bloc ANL pentru medici, că, prin Compania Naţională de Investiţii, Giurgiu ar putea primi sume importante pentru reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

De asemenea, Marian Mina a avut discuţii cu reprezentanţii CNI şi în ceea ce priveşte lucrările la bazinul olimpic de înot- investiţie a Primăriei, şi a anunţat că acestea vor fi finalizate în perioada următoare.

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.