Afişe cu mesaje anticorupţie, pe geamurile microbuzelor din Giurgiu

O campanie cu mesajul „Alege drumul integrităţii, nu pe cel al corupţiei- Apelează gratuit linia telverde anticorupție 0800806806” a fost lansată marţi, 7 martie, la Giurgiu. Campania va fi derulată de către Consiliul Judeţean Giurgiu şi Direcţia Generală Anticorupţie- Serviciul Judeţean Giurgiu, Primăria Giurgiu şi reprezentanţii firmelor care asigură transportul în comun în municipiu şi în judeţ.

„Campania pe care o demarăm astăzi este realizată în baza Strategiei Naţionale Anticorupţie. Am considerat oportun ca, prin intermediul campaniei să promovăm tel verde anticorupţie, unde cetăţenii pot reclama orice faptă de corupţie. De asemenea, considerăm oportună şi amplasarea de afişe pe mijloacele de transport în comun, în vederea responsabilizării cetăţenilor care călătoresc cu acestea”, a spus şeful Serviciului Anticorupţie Giurgiu, Marius Gavrilă.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu Lucian Corozel i-a asigurat pe cei de la DGA de tot sprijinul instituţiei pe care o reprezintă şi a făcut chiar o sugestie cu privire la campanie.

„Consider că ar fi bine să ne orientăm şi asupra mediului on-line unde mesajul va ajunge mai repede la cei care, de exemplu, utilizează reţelele de socializare! Să transmitem mesajele noastre şi acolo!”, a spus Corozel.

Totodată, manager public în cadrul CJ Giurgiu, Mihaela Cristea, a propus ca după finalizarea campaniei să fie derulat un sondaj de opinie pentru a vedea care vor fi rezultatele înregistrate.

 

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.