Adrian Mutu, noul manager general al Clubului Dinamo Bucureşti

Fostul internațional Adrian Mutu a fost numit, miercuri, 12 octombrie manager general la clubul de fotbal Dinamo București. Anunţul a fost făcut de către acționarul majoritar al grupării, Ionuț Negoiță, pe site-ul oficial al echipei.

 

Negoiţă a scris: „Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi și sunt convins că experiența sa în fotbalul internațional ne va duce către un nou standard de performanță atât pe plan intern, cât și european”.

La rândul său, Adrian Mutu a spus că este o onoare pentru el că Dinamo i-a oferit șansa să debuteze într-o funcție atât de importantă.

„Îi mulțumesc domnului Negoiță pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le așteaptă toți suporterii dinamoviști”, a menţionat noul manager general al clubului din Ștefan cel Mare.

Adrian Mutu și-a început cariera la FC Argeș, după care s-a transferat la Dinamo, pentru care a marcat 29 de goluri în 42 de meciuri. A cucerit cu echipa Cupa și campionatul în sezonul competițional 1999-2000.

Mutu a jucat de 77 de ori pentru echipa națională a României, marcând 35 de goluri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.