1 iunie cu „peripeţii” pentru pompierii giurgiuveni : Accidente grave, inundaţii şi copaci căzuţi pe şosele, în doar câteva ore

Trei accidente rutiere, două în municipiu, mai mulţi arbori căzuţi pe carosabil în unele comune şi inundaţii pe Drumul Naţional 5, la Adunaţii Copăceni. Pompierii giurgiuveni au avut o zi plină, joi, 1 iunie, dar au intervenit cu succes la toate misiunile.

Reprezentanţii ISU Giurgiu au intervenit, mai întâi, la un accident petrecut, în jurul orei 15.00, pe şoseaua Portului din Giurgiu, fiind înregistrată o victimă, o minoră rănită uşor

De asemenea, pompierii giurgiuveni au intervenit, în jurul orei 17.40, în Grădiștea, pe DN 5 A, pentru sablarea carosabilului, după un grav accident rutier, cu o victimă încarcerată. În urma impactului dintre două autoturisme, au fost două victime, ambele de sex masculin, în varsta de 45, respectiv 55 de ani, prezentând dureri la membrele superioare şi inferioare. Ambii bărbați au fost transportați la spital.

În jurul aceleiaşi ore, în municipiul Giurgiu, pompierii interveneau la un alt accident rutier. Două maşini s-au ciocnit violent şi au fost înregistrate tot două victime din care una încarcerată.

În timp, alte echipe ale ISU Giurgiu interveneau pentru degajarea carosabilul de coapci căzuţi pe şosea, în localitatea Buda, DN 6, dar şi pe şoseaua dintre Prundu şi Băneasa. Pompierii au intervenit şi la salvarea unui pacient cu afecţiuni cardiace, blocat cu maşina pe drumul dintre Prundu şi Mironesti, dar şi la evacuarea apei provocate de inundaţii, pe DN 5, la Adunaţii Copăceni.

În plus, în municipiu, pompierii au intervenit la şi la stingerea unui incendiu de cauciucuri şi deşeuri menajere la subsolul unei clădiri neterminate, cunoscute drept „Casa Tineretului”.

Cătălina Sfetcu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.